Avantajele clienților finali

Rapiditate

permite alimentarea simultană cu carburantul, economisind timpul de achiziție al produsului

Economie și precizie

permite alimentarea cu cantitatea necesară sau valoarea dorită

Comoditate

dispozitivul este la îndemână, ușor de folosit și permite posibilitatea de a apela la angajații benzinăriei pentru alimentare

Întreg sistemul a fost conceput cu scopul de a rezolva o problemă reală respectiv eliminarea disconfortului creat de achiziționarea, manipularea și alimentarea cu lichid de parbriz prin metoda clasică.

Dalpa creează, pentru partenerii de afaceri, avantaje de marketing, prin diversificarea paletei de produse oferite, cu un serviciu nou, de interes real pentru client. Introducerea noului serviciu va stimula creșterea cererii spontane și va conduce la sporirea consumul total de lichid de parbriz respectiv a cifrei de afaceri a partenerilor noștri.

Printre avantajele conexe menționăm:

  • Creșterea siguranței la volan prin menținerea în permanență a unui parbriz curat;
  • Eliminarea factorului de stres ce apare în momentul apariției la bord a simbolului luminos ce indică golirea rezervorului de lichid de parbriz, datorită comodității de a reumple lichidul la prima stație de carburanți de pe drum;
  • Conștientizarea conducătorilor auto despre aportul acestora la protejarea mediului prin utilizarea noului serviciu;
  • Implicarea conducătorilor auto într-un concept eco-friendly respectiv utilizarea de bunuri și servicii cu risc de poluare scăzut asupra mediului înconjurător (consum redus de ambalaje, resurse și energie).

Împreună pentru o lume curată!