Conceptul Dalpa


Dalpa este un dispozitiv inovator, unic în lume, ce mixează eficient lichidul concentrat, stocat în interiorul său, cu apă de la rețea și produce pe loc o soluție de spălare a parbrizului a cărui livrare se face direct către autovehicule prin intermediul unui furtun prevăzut cu cap pistol.

Dalpa este un brand 100% românesc, înregistrat și brevetat.

Metoda clasică de alimentare cu soluție de spălare a parbrizului, utilizată până în prezent, presupune folosirea unor recipiente din plastic (pungi, bidoane) respectiv ambalarea și transportarea unei cantități mari de apă aflată în compoziția acestuia (până la 99% din volum). De peste 150 de ani această metodă nu s-a schimbat.

EFICIENT

alimentarea cu lichid de parbriz se face direct, simplu și rapid

SIMPLU

metodă de alimentare similară cu cea a carburantului

RAPID

permite alimentarea simultană cu cea a carburantului, economisindu-se timpul alocat exclusiv achiziționării și alimentării cu lichid de parbriz la bidon

IEFTIN

elimină costurile de ambalare, transport și depozitare

ECOLOGIC

reduce drastic consumul ambalajelor din material plastic

CONTINUU

distribuția se face neîntrerupt datorită sistemului automatizat încorporat

Un dispozitiv Dalpa, împreună cu o cutie de concentrat (BiB) de 10 l poate echivala cu 200 de recipiente clasice din plastic pentru lichid de parbriz diluat de 5 l! Lichidul concentrat Dalpa de 10 l cu diluție 1% poate genera până la 1000 l soluție de parbriz.

Avantaje


elimină costurile asociate ambalării în recipiente din plastic

elimină transportul unor cantități mari de soluție (99% apă) de la producator la distribuitor

reduce costurile asociate depozitării și manipulării acestor recipiente

elimină inconvenientul de a alimenta rezervorul de lichid de parbriz din recipiente mari, voluminoase, greu de manipulat, cât și disconfortul cauzat de depozitarea acestora în portbagajul automobilului

elimină problema deversărilor necontrolate și reciclării recipientelor de plastic utilizate