Dalpa Industries la Automechanika

Celebrăm cea de-a 25-a ediție a Târgului Internațional Automechanika Frankfurt prin prezentarea unei inovații despre care veți auzi mai multe LIVE chiar de la noi în perioada 11-15 septembrie din centrul expozițional Messe Frankfurt.

Ne veți putea găsi în HALA 1.2, Standul A13 începând cu ora 12:00, luni pe 10 septembrie.

Despre Automechanika

Automechanika Frankfurt este un târg internațional dedicat industriei auto și cea mai de succes expoziție din cadrul centrului expozițional Messe Frankfurt. Anul acesta va fi organizat în intervalul 11-15 Septembrie.
DALPA va participa cu standul propriu, cu un concept original și cu încă o inovație.

La fiecare doi ani, factorii de decizie ai sectorului auto se întâlnesc la Frankfurt. Cel mai mare târg comercial din lume – pentru următoarea ediție, care se va desfășura între 11 și 15 septembrie 2018 și care va atrage încă o dată peste 4800 de expozanți din 74 de țări. Evenimentul este interfața pentru industrie, ateliere și comerț. Mulți expozanți își orientează ciclurile produselor în jurul datei de la Automechanika Frankfurt, deoarece târgul este și va rămâne cea mai importantă platformă pentru inovații.

REIFEN împreună cu Automechanika!

REIFEN va avea loc în același loc cu Automechanika din Frankfurt, în noua sală 12. Astfel, Messe Frankfurt și Messe Essen oferă industriei un eveniment comun în același timp și în același loc. Decizia celor două companii de târg și expoziție de a-și concentra resursele și expertiza va fi benefică atât comerțului, cât și industriei, deoarece REIFEN nu numai că va completa perfect segmentul de accesorii și personalizări de la Automechanika, dar deschide și noi perspective pentru comerțul cu anvelope de la Automechanika.

Direcționare către Automechanika

De la Gara Centrală din Frankfurt puteți ajunge pe terenurile expoziționale:

Luând un taxi către City Entrance („Eingang City / Festhalle”), Portalhaus Entrance („Eingang Portalhaus”), Galleria Entrance („Eingang Galleria”), la Centrul de Congrese și Kap Europa.

Cu linia de metrou 4 (în direcția Bockenheimer Warte) o oprire la „Festhalle / Messe”. Aici puteți ajunge direct la City Entrance, Festhalle, Centrul de Congrese și Kap Europa.

Cu trenul suburban S-Bahn S3 (în direcția Bad Soden), S4 (în direcția Kronberg), S5 (spre Bad Homburg / Friedrichsdorf) sau S6 (spre Friedberg / Gross Karben) spre a doua stație, stația S-Bahn „Frankfurt (Main) Messe”, apoi intrați la intrarea „Torhaus”.

Cu liniile de tramvai 16 și 17. Puteți ajunge la stația de tramvai plecând în ieșirea principală de la Gara Centrală din Frankfurt și trecând pe traseul stației. Destinația „Festhalle / Messe” este a treia oprire. Aici puteți ajunge direct la City Entrance, Festhalle, Centrul de Congrese și Kap Europa.